2021 m.

Darbuotojai pasveikinti su profesine švente

2021 m. gegužės 07 d.

Gegužės 5-ąją Lietuvoje minima Vandentvarkos ūkio darbuotojų profesinė šventė. Ta proga net šeši UAB „Šiaulių vandenys“ darbuotojai buvo įvertinti apdovanojimais.
 
Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos padėkos raštais už ilgametį, nepriekaištingą ir profesionalų darbą apdovanotas Avarinės tarnybos avarinių atstatomųjų darbų šaltkalvis Stasys Petriškis ir vyresnioji saugos ir sveikatos specialistė Agnė Sarnačinskienė.
 
Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos garbės raštai už ilgametį, nepriekaištingą ir nuoširdų darbą vandentvarkos ūkio srityje įteikti Nuotekų valyklos vyresniajam inžinieriui mechanikui Rolandui Mekui, Klientų aptarnavimo ir pardavimų departamento klientų aptarnavimo ir pardavimų specialistei Linai Rimkevičienei, Vandens tyrimų laboratorijos vyresniajai inžinierei technikai Jurgitai Skiutei ir Gamybinio-techninio skyriaus inžinierei Vitai Stasiūnei.
 
Sveikindamas kolektyvą su profesine švente, bendrovės generalinis direktorius Jonas Matkevičius, padėkojo darbuotojams už kasdieninį darbą, supratingumą ir susitelkimą šiuo visiems sudėtingu laikotarpiu. Jis palinkėjo išlikti vieninga ir darbščia komanda, kuri geba įveikti net pačius sudėtingiausius iššūkius ir pasiekti puikių rezultatų. Taip pat palinkėjo darbų, sušildytų nuoširdaus ryšio, bendrumo ir rūpesčio žmogumi bei aplinka.
Paskutinį kartą redaguota: 2021-05-10