2016 m.

„Pyragų diena“ pasižymėjo dosnumu

2016 m. lapkričio 22 d.

Lapkričio 18 d. UAB „Šiaulių vandenys“ surengė labdaros renginį „Pyragų diena“. Kilniu tikslu pasižyminčioje akcijoje buvo renkamos lėšos UAB „Šiaulių vandenys“ darbuotojo anūkui – Erminui. Trejų metų berniukas jau beveik metus kovoja su labai sunkia liga – ūmine mieloblastine leukemija.

Bendrovės darbuotojai, siekdami palaikyti ir finansiškai padėti mažajam Erminui bei jo artimiesiems, iškepė 25 pyragus ir akcijos metu surinko 919 eurų.

Anot UAB „Šiaulių vandenys“ personalo skyriaus viršininkės Žydrūnės Rutkauskienės, ši kilni akcija ne tik padėjo surinkti gausias lėšas mažamečiui Erminui, bet taip pat suvienijo UAB „Šiaulių vandenys“ bendruomenę. Organizatoriai džiaugiasi, kad gerumo ir paramos renginys viršijo lūkesčius, o kolektyvas ištikus bėdai aktyviai prisijungė.

Sunkiai sergančio Ermino artimiesiems bus perduotos renginio metu surinktos lėšos. Organizatoriai dėkoja visiems prisidėjusiems prie šios kilnios akcijos, o mažajam Erminui ir jo šeimai linki stiprybės bei tikėjimo.

Iniciatyvos organizatoriai viliasi, kad šio renginio sėkmė taps paskatinimu ir ateityje dalintis gerumu panašaus pobūdžio renginiuose.
Paskutinį kartą redaguota: 2018-04-11