2020 m.

Griežtėja reikalavimai klientų aptarnavimui

2020 m. liepos 31 d.

Nuo rugpjūčio 3 d. gyventojai Klientų aptarnavimo tarnyboje, Gamybiniame-techniniame skyriuje, Vandens tyrimų laboratorijos geriamojo vandens tyrimų padalinyje ir kituose skyriuose bus aptarnaujami tik dėvintys nosį ir burną dengiančiomis apsaugos priemonėmis.
 
Taip pat, įėjus į patalpas, būtina dezinfekuoti rankas, laikytis kosėjimo, čiaudėjimo etiketo (kosėti ar čiaudėti prisidengus vienkartine servetėle arba į sulenktos alkūnės vidinę pusę), vengti liesti rankomis veidą. Prašome laikytis ne mažesnio kaip 1 metro atstumo nuo kito asmens. Vienu metu bus aptarnaujamas tik vienas klientas.
 
UAB „Šiaulių vandenys“, siekdama užtikrinti saugią aplinką, patalpas vėdins ir dezinfekuos liečiamus paviršius.
 
Bendrovė tikisi, kad gyventojai bus sąmoningi ir sirgdami ar būdami privalomoje saviizoliacijoje, nesilankys įmonėje ir iškilusius klausimus spręs nuotoliniu būdu.
 
UAB „Šiaulių vandenys“ primena bei rekomenduoja savo klientams ir toliau rinktis nuotolinį aptarnavimą ir į padalinius atvykti tik tuomet, kai tai yra būtina. Prašome kreiptis šiais kontaktais: tel. (8 41) 59 22 62 arba el. paštu aptarnavimas@siauliuvandenys.lt.
 
Paskutinį kartą redaguota: 2020-08-11