2020 m.

Profesinės šventės proga apdovanoti bendrovės darbuotojai

2020 m. gegužės 07 d.

Gegužės 5-ąją Lietuvoje minima Vandentvarkos ūkio darbuotojų profesinė diena. Ta proga net penki UAB „Šiaulių vandenys“ darbuotojai buvo įvertinti apdovanojimais.

Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos padėkos raštais už ilgametį, nepriekaištingą ir nuoširdų darbą vandentvarkos ūkio srityje apdovanoti vyr. buhalterės pavaduotoja Daiva Steponavičienė, Avarinės tarnybos viršininkas Giedrius Devėnas ir Komunikacijos departamento vadovė Irma Urbonaitė.

Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos garbės raštai už ilgametį, nepriekaištingą ir nuoširdų darbą vandentvarkos ūkio srityje įteikti Projektų įgyvendinimo skyriaus viršininkui Kęstučiui Laukaičiui ir Gamybinio-techninio skyriaus inžinierei Eugenijai Šilkienei.

Bendrovės generalinis direktorius Jonas Matkevičius, sveikindamas darbuotojus profesinės šventės proga, pasidžiaugė, kad šiuo metu Šiaulių vandentvarkos ūkis yra vienas iš pažangiausių Lietuvoje. Jis teigė, kad šis pasiekimas būtų neįmanomas be darbščių, atsakingų ir savo darbą mylinčių žmonių. Vadovas pasidžiaugė, kad įmonės komandą vienija bendras tikslas – kurti ir puoselėti socialiai atsakingą vandentvarkos įmonę ir išreiškė viltį, kad su tokia nuostata kolektyvas gali sėkmingai įveikti dar ne vieną iššūkį. 

Paskutinį kartą redaguota: 2020-05-07