2020 m.

UAB „Šiaulių vandenys“ neskaičiuos delspinigių finansiškai paveiktiems klientams

2020 m. kovo 25 d.

Siekdama padėti karantino laikotarpiu su finansiniais sunkumais susiduriantiems gyventojams, UAB „Šiaulių vandenys“ praneša, kad netaikys delspinigių už paslaugas, suteiktas nuo kovo 1 d. iki karantino paskelbimo pabaigos ir atidės mokėjimo terminus.

Šios lengvatos bus taikomos klientams, kurie tiesiogiai finansiškai nukentėjo dėl pandemijos poveikio. Sunkia finansine padėtimi laikoma situacija, kuomet klientas prarado darbo vietą, darbovietėje buvo paskelbta prastova ar laikinai sumažėjo pajamų srautas.

Šiuo metu sąskaitas patogiausia ir saugiausia apmokėti elektroniniu būdu – nereikia niekur eiti iš namų, o ir apmokėti galima bet kuriuo paros metu. Nesinaudojantys elektroninėmis komunikavimo priemonėmis, UAB „Šiaulių vandenys“ sąskaitas gali apmokėti Lietuvos pašte ir PC „Maxima“ kasose. Jei gyventojai eina į šį prekybos centrą nusipirkti maisto, tuo pačiu gali apmokėti ir sąskaitas. Jei žmogus naudojasi socialinės rūpybos paslaugomis, mokesčius už jį gali sumokėti socialinės rūpybos darbuotojas.

Senjorams, nesinaudojantiems elektroninėmis komunikavimo priemonėmis ir neturintiems galimybių apmokėti sąskaitas už suteiktas paslaugas karantino laikotarpiu, bus suteikta galimybė žodžiu (telefoninio skambučio metu) susitarti su UAB „Šiaulių vandenys“ dėl skolos mokėjimo atidėjimo karantino laikotarpiu. Jei reikalingas toks susitarimas, prašome kreiptis tel. (8 41) 59 22 62. Šiuo telefonu galima deklaruoti ir šalto vandens skaitiklio rodmenis.

UAB „Šiaulių vandenys“ pažymi, kad kiekvieną mokėjimo atidėjimo atvejį nagrinės individualiai ir abipusiai ieškos geriausio sprendimo.

Paskutinį kartą redaguota: 2020-04-09