2017 m.

Bendrovė pelnė du apdovanojimus už aplinkosaugą

2017 m. gruodžio 15 d.

Gruodžio 14 d. apdovanotos Lietuvos įmonių geriausiai dirbančios ekologijos (aplinkosaugos) tarnybos ir specialistai ekologai. UAB „Šiaulių vandenys“ šiame konkurse pelnė prizus abejose kategorijose: I vietos diplomu įvertinta ekologijos tarnybos veikla ir asmeniniu I vietos diplomu apdovanota bendrovės ekologė Rita Androsovienė. Konkurso organizatoriai VšĮ „Grunto valymo technologijos“ ir Lietuvos pramonininkų konfederacija.

Konkurso komisija vertino įmonių pretendenčių keliamus prioritetinius tikslus aplinkos apsaugos srityje, taip pat kaip vykdomas aplinkosauginių veiksmų planas, kiek investuojama savų ir ES paramos fondų lėšų, sprendžiant aplinkosaugines problemas, ar įdiegtos sertifikuotos vadybos sistemos, kaip įmonė prisideda prie bendruomenės iniciatyvų skleidžiant aplinkosaugos idėjas ir kt.

UAB „Šiaulių vandenys“ už sėkmingą ekologijos tarnybos veiklą apdovanota jau antrą kartą - 2016 m. šiame konkurse pelnė antrąją vietą.

UAB „Šiaulių vandenys“ veikla yra tiesiogiai susijusi su aplinkosaugos reikalavimų vykdymu. Bendrovė, siekdama tausoti aplinką, užtikrinti racionalų vandens vartojimą, nuotekų ir atliekų tvarkymą, nuolat ieško technologinių sprendimų ir juos įgyvendina. Šiaulių vandentvarkos ūkyje įdiegtos modernios technologijos ir informacinės sistemos padeda užtikrinti patikimas ir kokybiškas vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugas klientams, patiriant mažiausias sąnaudas ir darant minimalų poveikį aplinkai.
Paskutinį kartą redaguota: 2018-04-11