2017 m.

Sužinok, kam išeikvojamos 5 t popieriaus per metus!

2017 m. gegužės 09 d.

Apie 41,6 tūkst. UAB „Šiaulių vandenys“ klientų kas mėnesį gauna popierines sąskaitas vokuose. Kas mėnesį sąskaitoms paruošti ir suvokuoti vidutiniškai sunaudojama apie 416 kg popieriaus, o per metus apie 4992 kg arba beveik 5 tonos!
 
Sutikite, šiame technologijų amžiuje toks kiekis popieriaus sąskaitoms ruošti yra eikvojamas be reikalo!
 
UAB „Šiaulių vandenys“ atkreipia dėmesį, jog visos išlaidos, susijusios su popierinių sąskaitų paruošimu ir pristatymu į namus, yra įtrauktos į pardavimo kainą. Šios sąnaudos ateityje galėtų mažėti, jei gyventojai atsisakytų popierinių sąskaitų ir pasirinktų elektroninę sąskaitą.
 
UAB „Šiaulių vandenys“ siūlo atsisakyti popierinių sąskaitų ir pasirinkti elektroninę.
 
Elektroninė sąskaita yra pranašesnė ne tik dėl sutaupytų išteklių. Tokia sąskaita vartotojus pasiekia greičiau, ji nepasimeta, niekas jos neatplėš ir neperskaitys, patogu ją peržiūrėti ir apmokėti bet kokiu laiku ir bet kurioje vietoje, kur tik yra internetas.
 
Elektroninę sąskaitą galima gauti keliais būdais, rinkitės Jums patogiausią.
 
1 būdas.

Apie pageidavimą nuo šiol gauti elektroninę sąskaitą galite pranešti UAB „Šiaulių vandenys“ Klientų aptarnavimo tarnybai el. paštu aptarnavimas@siauliuvandenys.lt arba tel. (8 41) 59 22 62. Reikės pateikti Jūsų sąskaitos mokėtojo kodą, vardą, pavardę ir adresą. Identifikavus Jūsų duomenis, sąskaitas gausite į savo elektroninį paštą.

2 būdas.

Prisijunkite prie UAB „Šiaulių vandenys“ elektroninių sąskaitų sistemos adresu http://esaskaitos.siauliuvandenys.lt/. Prisijungimo informacija bus pateikta šiame puslapyje.
 
NAUDA JUMS:

Elektroninių sąskaitų sistemoje galėsite matyti sąskaitų archyvą nuo 2009 m., taip pat informaciją apie mokėtinas sumas, delspinigius. Galima pasitikrinti ir deklaruoti šalto vandens skaitiklių rodmenis, matyti suvartojamo vandens statistiką.
 
Esant poreikiui, elektroniniu būdu galima užsisakyti UAB „Šiaulių vandenys“ papildomai teikiamas paslaugas:
  • geriamojo vandens, paviršinio vandens ir nuotekų laboratorinių tyrimų,
  • vandentiekio ir nuotakyno tinklų priežiūros (įvado ar išvado uždarymas, atidarymas, užaklinimas; nuotekų tinklų atkišimas; vandentiekio tinklo chloravimas, kt.),
  • vandens skaitiklių įrengimo, keitimo, patikros bei plombavimo.
Sistema patogi dar ir tuo, kad čia galima suformuoti kelis mokėtojus skirtingais adresais (pvz. jei esate kelių butų savininkas). Tai padaryti galite svetainės meniu pasirinkę Paskyros valdymas ir suvedus kito mokėtojo duomenis.
 
Rinkitės elektroninę sąskaitą ir kartu su mumis prisidėkite prie aplinkos tausojimo!

UAB „Šiaulių vandenys“
Paskutinį kartą redaguota: 2018-06-27